Jogi közlemény

Jogi közlemény

Adatvédelmi nyilatkozat / Biztonság / Felelősség

Hogyan használható fel az itt található információkat a saját honlapon, médiádban?

A honlapon található minden információ a szerző szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a szerző írásos beleegyezésével lehet.

Örömmel vesszük, ha máshol megjelenik egy cikkünk, tanulmányunk egészben vagy részletekben. Ha szeretnéd felhasználni valamelyik cikket, egyeztess velünk az info(kukac)prokli.hu-on.

Mindössze annyit kérünk, hogy

a publikáció előtt hadd nézzük meg az általad szerkesztett anyagot,

a publikáció címe alatt jelenjen meg a szerző neve (Prokli Lajos), a cikk végén a forrást így jelöld meg: “Forrás: Prokli (www.prokli.hu)”.

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a szerző előzetes írásos engedélye szükséges. Fenntartjuk magunknak a jogot az engedély indoklás nélküli megvonásához vagy megtagadásához a publikáció előtt, közben és után.

Néhány jogi megjegyzés, amit érdemes figyelembe venned a honlap használatakor:

A Honlap használatának feltételei

A szerző engedélyezi a honlapján (a “Honlapon”) található anyagok letöltését, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben kell tartani.

A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a szerző engedélyével vagy jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A szerző elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése mellett. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. A szerző nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A szerző, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű; adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez kifejezetten felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – a kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve ha erre jogszabály kötelez, illetve a hatósági eljárás eseteit. A szerző a Honlap szolgáltatásainak igénybe vétele során, az Ön által közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

A szerző elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében az IT-asszisztens Web Hostingot használja, mely megfelelõ fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információt.

A szerző nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

Publikáció
Prokli 1 perc és nyersz
Tudósítás egy speciális városi kórházából - PROKLI